Kopiëren kent ook spelregels

Auvibel is de Belgische vennootschap die de privékopievergoeding in België int en verdeelt. De privékopie – ook wel bekend als de thuiskopie of ‘het kopiëren voor eigen gebruik’ – is een uitzondering op het auteursrecht die toelaat om beschermde werken te kopiëren zonder voorafgaande toestemming van auteurs, artiesten, producenten of uitgevers.

Auvibel

Nieuws

Auvibel wenst je fijne feestdagen!

Onze kantoren zijn gesloten van 24 december tot 3 januari 2022. U kan ons opnieuw telefonisch bereiken vanaf 4 januari 2022. Voor dringende zaken kan u ons een bericht sturen via onze website of per e-mail. Prettige feestdagen !

> Lees meer

Nieuwe tarieven voor de privékopie, evenwichtig en aangepast aan de technologische realiteit

Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, en Auvibel, de Belgische collectieve beheersvennootschap die de privékopievergoeding in België int en verdeelt, verheugen zich over de goedkeuring van een nieuw Koninklijk Besluit over de privékopie, dat rekening houdt met de belangen van de verschillende categorieën rechthebbenden uit de Belgische creatieve sector en met de snelle evolutie van de technologiesector.

> Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Meer weten?